tirsdag 10. april 2012

Sponsorer

Hei igjen :)
Dette er Nelly, Julie og Svanhild igjen. Som dere mest sannsynlig kan lese i overskriften så handler dette innlegget om sponsorer. Vi (vår gruppe) har allerede sjekket litt rundt og sendt ut en mail til diverse firmaer. Mailen vi har sendt ut ser slik ut;
____________________________________________________________________________________
Hei.
Vi på 8.trinn ved Sørreisa sentralskole skal være med på et tverrfaglig prosjekt/konkurranse som inngår i fagene norsk, engelsk, naturfag og samfunnsfag. Denne konkurransen/prosjektet er i regi av Andøya Rakettskytefelt som fyller 50 år den 18.august 2012 . Konkurransen går ut på å sende en teddybjørn opp i verdensrommet med en værballong.

Vi konkurrerer mot omtrent 40 andre skoler rundt om i Norge. Premien er blandt annet en tur til Andøya der vi får være med å se på når de sender en jubileums rakett opp i verdensrommet, og teddyen vår får være med ombord.
Ved dette prosjektet/konkurransen kan vi finne ut hva vi ønsker eller vil undersøke i atmosfæren når ballongen går oppover. Vi må også lage en fallskjerm til teddyen som aktiveres når værballongen sprenges, noe som den vil gjøre etter omtrent 30 km opp i atmosfæren. For å kunne gjennomføre dette må vi sende med teddyen et kamera, gps eller sporingssystem,og vi ønsker også å sende med et egg for å kunne gjøre undersøkelser på egget.
Dette koster en del penger, og vi har undersøkt hva de forskjellige instrumentene koster, og fant ut at det ble rundt 5500 kroner.
For å kunne gjennomføre konkurransen er vi avhengig av sponsorer som kan sponse oss med penger, og ønsker derfor å spørre dere om dere har muligheten til dette. Vi blir glad for alle slags beløp, enten det er mye eller lite.

Vi kan dessverre ikke gi en fullstendig miljøprofil, men håper på å få gjort forskjellige undersøkelser mens vi har bamsen oppe i atmosfæren.
____________________________________________________________________________________
Vi søker - som dere leste - alle slags beløp. Vi blir kjempe glad hvis ditt firma har lyst til å sponse oss, så vær så snill og ta kontakt hvis du/dere har mulighet til dette. På forhånd, takk.
Xoxo, Teddygirls

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar