onsdag 25. april 2012

Henting av Teddynauen

Hei!
Mandag ettermiddag fikk vi signalene tilbake med beskjed om at teddynauten hadde landet i Ramfjorden utenfor Tromsø. Noen av lærerne våre dro dro da for å lete etter Teddynauten vår. Desverre klarte de ikke å finne ham før det ble for mørkt.
   Derfor dro vi i går (tirsdag) for å prøve på nytt å finne teddyen. Vi var seks stykker fra 8. klasse; meg (Marte), Maja, Sverre, Jørgen, Vemund og Markus, og i tillegg Håvard (lærer i 8A)
Da vi kom frem til Ramfjorden i 11- tida, alle godt påkledd og klare for å vasse i godt over en halvmeter snø i noen timer, satte vi til fjells. Vi hadde med oss to GPS`er som viste oss hvor vi skulle gå. Det var bratt, men etter en stund var vi i ca. der teddyen vår skulle befinne seg. Dessverre var det en mobilmast i området, og denne påvirket GPS`en når vi sto fremfor den.

Men heldigvis fant vi den til slutt. Jeg tror alle var veldig letta når vi så den oransje drakten nede i skogen. Da vi kom ned igjen i 3-tida, var alle gjennomvåte, men vi var glade for å ha funnet Teddynauten vår igjen.
Vi ventet med å åpne egget til i dag (onsdag). Resultatene var litt varierte. Kameraet hadde ikke nok film, så det fikk ikke filmet oppskytingen. Dataene på GPS`en var som forventet, med mye inetessant informasjon. Egget (det vanlige) hadde en sprekk og most plomme, men ellers var det helt.    
     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar